• Geen producten in het winkelmandje
a
Top Products on Sale
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi.
PURCHASE

Mattifying Foam

Reinigingsmousse om overtollig vet te verwijderen en de huid te zuiveren. U krijgt een zuivere teint met een langdurig matte uitstraling.

34,40
Out of Stock
a
a

Bi-Phase Make-Up Removal Solution

Op basis van een olie die de make-up verwijdert. Daarnaast verzacht het water en hydrateert het de huid. Ideaal voor alle huidtypes, specifiek geschikt voor mensen met gevoelige ogen en/of contactlenzen dragen.

27,30

Illuminating Clarifying Toner

Een ideale lotion voor een huid die er dof uitziet, een gebrek aan vitaliteit heeft, onregelmatigheden en donkere vlekken vertoont.Te gebruiken met exfoliating clarifying milk.
Schudden voor gebruik.

35,10
Out of Stock
a
a

Refiner Essence Oil Skin & Norml Skin

Lotion te gebruiken met cleansing gel of mattifying foam. Normale huid: Een exfoliërende toner die de dode huidcellen zachtjes verwijdert, de huid zuivert en hydrateert. Vette huid: Een exfoliërende toner die de dode huidcellen zachtjes verwijdert en de huid zuivert. Normaliseert de talgproductie.

37,80

Balancing purifying lotion

Lotion om de poriën te sluiten en de ph-waarde van de huid te neutraliseren. Neemt de laatste restjes reiniging weg. Geschikt voor de vette en gemengde huid.Te combineren met balancing make-up removal gel.
Aanbrengen na de reiniging op een droge huid. Applicatie met watje.

26,10
a