• Geen producten in het winkelmandje
 

Algemene Voorwaarden

1. De verkoper
Webwinkel esthetieklise.be (hierna ‘Esthetiek Lise online shop’) en de merknaam ‘Esthetiek lise ’ is eigendom van esthetiek lise met maatschappelijke zetel te 1745 mazenzele, Steenweg 162 tel.: +32 474 12.72.62. Ondernemingsnummer: BTW BE 0691.799.743

2. Toepassing
Wanneer de klant zijn online bestelling bevestigt, verklaart deze akkoord gegaan te zijn met deze algemene voorwaarden.

Enkel het Belgisch recht is van toepassing op deze site.

3. Aanbod, Beschrijvingen en foto’s op Esthetiek Lise online shop
Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in België . De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik.

Ondanks het feit dat de catalogus en website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, of materiële fouten bevat, of niet up-to-date is.

Wanneer U specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld hoeveelheid, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij U vooraf contact op te nemen met onze klantendienst

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Esthetiek lise .

Esthetiek lise kan -zonder opgave van redenen- bestellingen te weigeren, de leveringstermijnen aan te passen.

4. Prijzen
De prijzen vermeld op Esthetiek Lise online shop zijn in euro, inclusief BTW en exclusief transportkosten.
Esthetiek lise behoudt zich het recht om prijzen ten alle tijde aan te passen of te corrigeren.

5. Transportkosten
Transportkosten van pakjes binnen België werden door Esthetiek Lise vastgesteld op 6,95 euro. Wij leveren niet buiten België.

Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verstuurd binnen België.

Je kan steeds je bestelling gratis afhalen in ons instituut, Steenweg 162,1745 Mazenzele

6. Bestelling
Nadat de klant de bestelling bevestigt en verstuurde, ontvangt deze een automatisch gegenereerde e-mail met bevestiging van zijn bestelling. Op deze bevestiging kan de klant opmaken of de betaling reeds volbracht werd of indien hij deze nog moet in orde brengen. De klant is verplicht de gegevens vermeld op deze bestelbon te controleren en Esthetiek lise op de hoogte te brengen van eventuele fouten of gebreken.

7. Betaling
De betaling kan op volgende manieren tot stand gebracht worden: via een online betaling op deze site.

8. Levering
Esthetiek lise verstuurd wanneer ze de betaling ontvangen heeft. De levering gebeurt binnen de vijf werkdagen in België.

9. Retourneren
Aangezien de aard van de producten kunnen enkel de artikelen die in de originele en onbeschadigde verpakking zitten samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs worden teruggenomen.

Zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen
  • artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd
  • artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

10. Risico van verzending
Esthetiek Lise kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens het verzenden. Wij verpakken de producten op een dusdanige manier dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn. Ieder pakje verstuurd met bPost is voorzien van een unieke barcode die online kan opgevolgd worden. Indien de klant problemen ondervindt met het ontvangen van zijn pakje, kan deze zich altijd wenden tot de transporteur met vermelding van deze unieke barcode.

11. Garantie
Esthetiek Lise biedt garantie op verkochte artikelen, zoals deze wordt aangeboden door de fabrikant.

12 Klantendienst van Esthetiek Lise online shop
De klantendienst van Esthetiek Lise online shop is bereikbaar via e-mail op contact@esthetieklise.be

13 Privacy
Bij het boeken van een afspraak of kopen van producten op de online shop gaat u akkoord met het bewaren van uw gegevens. Deze worden gebruikt voor het verzenden van informatieve e-mails en het contacteren indien nodig. Deze worden niet gedeeld met derden.

14 Annulatie afspraak
Annuleren of verzetten van een afspraak kan tot 48 uur voor de afspraak. Indien er later wordt geannuleerd wordt er 50% van de afspraak aangerekend. Het te betalen bedrag zal binnen 1 week door de klant gestort worden met vermelding van naam en voornaam.

Wanneer er zonder bericht niet wordt gekomen naar de afspraak zal de volledige behandeling aangerekend worden. Het volledige bedrag zal dan binnen 1 week door de klant gestort worden met vermelding van naam en voornaam.